Thursday, August 27, 2009

Hidroterapia colonului

Am descoperit astazi doua site-uri care m-au cam cutremurat.
Este vorba despre asa numita hidroterapie a colonului care reuseste sa spele in integralitate intestinul gros ceea ce e absolut incredibil. De cand suntem mici se aduna resturi acolo si se solidifica din cauza alimentatiei (care pentru majoritatea dintre noi este predominant acida) si a tratamentelor medicamentoase (antibiotice si alte traznai). Rezultatul?
Colon dilatat (poate pastra deseuri de pana la 5 kilograme sau chiar mai mult!!!), dopuri care se tot inchisteaza si care degajeaza niste toxine extrem de nocive care afecteaza in special ficatul, formare de polipi apoi cancer... perspectiva nu e roza deloc. Multe multe probleme fizice -circulatorii, de ficat, oboseala, lipsa de energie etc - si psihice - ex chiar depresia!! - decurg deasemenea de aici.
Din pacate, nici cei cu tranzit regulat nu scapa de aceste chestiuni. Poti elimina zilnic si asta nu reprezinta deloc o dovada cum ca nu ai avea materii fecale incrustate in intestin pe care nu le poti scoate.
Terapia asta din cate am inteles a fost inventata de americani. Este simpla si deloc dureroasa, insa al naibii de costisitoare (100 euro pe sedinta!! iar in mod normal iti trebuiesc cam trei). Cica se utilizeaza cam 70 de litrii de apa pentru 45 minute de spalat!!!!

Mai multe aici. Si aici pentru poze (apasati la rubrica "néttoyage de l'intestin grêle"!!

12 comments:

AC said...

Tinand cont ca pretul e atat de ridicat, poate ar fi necesara o investigatie mai atenta a ceea ce pretind acele situri ca elimina. Se pare ca teoria autointoxicarii nu prea are suport in medicina zilelor noastre si la fel acea placa mucoida. Nu vreau sa spun ca este adevarat sau fals ce pretind terapeutii mentionati, si ca ar fi bine ca problema sa fie mai atent investigata.

O zi buna,
A.

A. B. said...

Hello there!

da, si eu sunt de accord ca investigatiile sunt intotdeauna binevenite.
In ceea ce priveste placa respectiva e drept ca mare lucru nu cunosc, insa in ceea ce priveste colonul tind sa cred ca nu sunt bazaconii. Nu degeaba au inventat yoghinii acum mii de ani tehnici pentru curatarea lui:)
Si mai e o chestie (o sa te sochez): medicina zilelor noastre chiar nu mi se pare o sursa de autoritate in ceea ce priveste sanatatea. Sa-ti dau un exemplu; Ai auzit de argintul coloidal? Este un antibiotic natural. Distruge sute de tipuri de bacterii. De ce crezi ca nu e comercializat? Pentru ca industria farmaceutica trebuie sa scoata avere pe spinarea (sanatatea) noastra. Si cate si mai cate exemple. Asa ca poti sa fi sigur ca daca aceasta procedura este intr-adevar atat de simpla si de eficienta pe cat spun ei, nimeni nu o sa ti-o recomande si nici nu o sa o gasesti prin spitale.

AC said...

Hello,

Pai de ce n-ar putea la fel de bine sa scoata bani pe spinarea noastra vanzandu-ne argint coloidal?

Eu zic ca nu ar fi avut nici un fel de mustrari de constiinta in directia asta. Cred intrebarea e, ce-i impiedica sa faca o afacere din asta?

A. B. said...

:)) buna intrebare.
Pai probabil pentru ca asa n-ar mai trebui sa produca n-urile tipuri de alte medicamente care iti vindeca o chestie si-ti strica o alta (iar de aici alte medicamente fabricate...).
Ai auzit de Jane Burgermeister? asta apropo de sanatate..

AC said...

Lucrurile nu sunt deloc simple, cu atat mai putin in domeniul sanatatii. Eu nu cred ca industria farmaceutica vrea ca eu sa fiu bolnav. Si nici nu cred ca exista panacee. Pe toate medicamentele sunt mentionate in prospect si efectele adverse si precautiile. Nu trebuie sa vezi in mine un avocat al acestora (al medicamentelor) ci al unei foarte atente informari din surse si pro si contra unui lucru.

Prima mea obiectie cu privire la un antibacterian cu un spectru atat de larg a fost ca pe langa bacteriile care imi fac rau ar putea distruge si bacteriile care realizeaza alte functii prin organism. Dupa ce am cautat putin pe net am gasit o multime de alte obiectii fata de utilizarea argintului coloidal, dar cele mai interesante au fost imaginile cu oameni albastri.

:-))

Si casa-ti raspund la intrebare, nu, nu stiu cine e Jane Burgermeister. Nu prea am studiat in domeniul asta. Din fericire n-am avut probleme majore de sanatate pana acum.

O zi buna,
A.

AC said...

Si ca sa nu pierzi prea multa vreme....
un filmulet cu un om albastru
;-)

A. B. said...

!!! interesant filmul, pe de alta parte acolo spune tot. Dozele care sunt ingerate sunt foarte mici si in nici un caz nu iei chestia aia in fiecare zi ca risti sa te otravesti! si nu ti-o freci pe piele!! Excesele in orice domeniu fac rau. Nenea e clar ca nu s-a informat suficient de bine.
Jane B. de care-ti scriam este o jurnalista austriaca ce acum cateva luni a dat in judecata ONU, OMS, David Rockefeller si Rotschild,Barak Obama si pe altii, acuzandu-i ca pregatesc un genocid cu vaccinul impotriva gripei porcine. Si are si probe.

Anonymous said...

Uite o explicatie la nenea albastru:)
http://www.youtube.com/watch?v=IGyORfgxGs4&feature=related

Irina said...

Buna, Alina,

Facand un research despre hidroterpia colonului am dat peste articolul tau. Ai idee daca exista vreo clinica in Bucuresti care sa ofere serviciul?

Merci

Anonymous said...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonymous said...

Pt. Raza:
Cabinet colon hydro terapie Aquahealing
str.M. Eminescu 163,et. 6,ap.605
Bucuresti
tel.0724982350

Sper sa iti fie de folos!
P.S. preturile sint mai mult decit decente!

Anonymous said...

Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of.
I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

my web site ... perfect waist to hip ratio