Wednesday, February 4, 2009

Absolut impresionant

NU e vorba de sanskrita sau alte lucruri pe care v-ati astepta sa le vedeti pe blogul asta, insa mi s-a parut filmuletul asta - Money as Debt , in trei parti- atat de instructiv, incat mi-am spus ca merita sa fie vazut de cat mai multa lume.

4 comments:

Good Bussiness said...

Super film
Cum ai dat peste el?
Ti se face pielea gaina daca te gandesti prea mult.
Mai publica articole din astea

A. B. said...

:)
Personal nu cunosc aproape nimic din lumea financiara, a bancilor, a economiei... dar daca mai dau de ceva care sa mi se para clar si important, o sa-l pun pe site:)

A. B. said...

Mi-am dat seama ca nu am raspuns la intrebare. :)
Un amic mi-a trimis video-ul in franceza pentru ca se gandea ca avea sa ma intereseze. Si intr-adevar, am mai aflat si eu ceva important din lumea in care traiesc. ...aproape ca mi-ar fi placut sa nu stiu, dar numai aproape, ca doar problemele nu dispar numai pentru ca inchizi ochii..

Good Bussiness said...

Vezi tu problema e putin mai complicata din punctul meu de vedere.
Indiferent de ce iti doresti sa realizezi ai nevoie de bani si cum traim intr-o societate capitalista unde BANI=FERICIRE+IMPLINIRE (nu si pentru mine) din pacate,vrem sau nu vrem ,trebuie sa ne gandim ca ei sunt parte integrata a acestei complicate ecuatii cu necunoscute multiple,care este viata.Nu putem rezolva ecuatia decat daca aflam toate necunoscutele.Norocul nostru ca din cand in cand mai putem face pauze intre rezolvari si mai putem sa ne gandim doar la noi si la sufletul nostru.Din nefericire nu toti isi dau seama de lucrul asta.
Oricum e bine sa cunosti cat mai multe lucruri referitoare la lumea in care traiesti.Doar astfel te vei putea proteja.
chiar daca nu esti in asentiment cu mine suta la suta,o sa-mi permit sa-ti dau un miculutz sfat:TRAIESTE CLIPA ca nu se stie cand te mai intalnesti cu ea.Lasand la o parte starea mea pesimista de acum,da-mi voie sa-ti urez HAPPY VALENTINE.Iri doresc o zi frumoasa.
Sper ca ai primit mailurile mele de la bussinessisgood@gmail.com.