Monday, February 9, 2009

Yey!!!!!!!!!!!!!!

E online si gramatica lui Whitney!!!Don't you just love internet!

7 comments:

AC said...

He, He!
Cand ai nevoie de o carte ceva, intreaba.

A. B. said...

s-a facut:)

adevarul e ca nu mi-a trecut prin cap sa o caut pe internet, vroiam sa o cumpar. Cautam niste materiale de sanskrita pentru un prieten apropiat care are curajul sa se apuce de unul singur de sanskrita la Bucuresti, si asa am dat de ea:)
Apropo, ai idee daca exista cursuri de sanskrita acolo? Eu i-am sugerat sa vada la universitate, dar stiu ca acolo se face mai degraba hindi... Nu stiu spre cine sa-l indrept.

AC said...

Nu cred ca este imposibil sa inveti de unul singur Sancrita insa este inestimabil ajutorul cuiva experimentat. Eventual il poti introduce in "comunitate". ;-)

Cursuri de sanskrita sunt pe la fac. de litere. Cu ceva vreme in urma erau tinute de domnul Laurentiu Theban dar relativ recent am mai vazut si alte nume pe acolo. Cel mai simplu de aflat este sa treaca pe acolo (cladirea de pe Pitar Mos) si sa caute catedra de Hindi si Rromani. Acolo gaseste orarul afisat pe usa.

Good Bussiness said...

Cine cauta gaseste:Internetul este locul in care o sa ai cele mai placute surprize.Cand cauti ceva,incearca intai acolo.
www.okazii.ro
Succes la invatat

A. B. said...

! Super!
Merci pentru info, o sa-i transmit (+ blogurile:) )! :)

Good Bussiness said...

Cred ca ceva s-a intamplat de nu-mi raspunzi la comentariul de pe celalalt postit al tau.
Ti-am gresit cu ceva?
Adevarul e ca mi-ar place sa stam de
vorba.Poate ai o adresa de mess.Ar fi mult mai simplu.
Daca am gresit cu ceva te rog sa ma ierti.Nu asta a fost intentia mea,dar trebuie sa intelegi ca nu mi se intampla in fiecare zi sa dau peste persoane interesate si de altceva decat de bani,o viata mai buna,etc....
Tu pentru mine reprezinti o exceptie placuta.As vrea sa te cunosc mai bine.Doar prin intermediu web-ului.Eu sunt in Romania,tu in Franta,deci altfel este exclus.Ce parere ai de propunerea mea?
Vrei sa fim niste amici virtuali?
Nu ne cunoastem,acum si nici nu cred sa ne intalnim vreodata asa ca norocul nostru:PUTEM FI SINCERI UNUL CU CELALALT FARA A NE FI FRICA CA AFLA SOTIA,PRIETEN UL,MAMA,TATA,etc....

Good Bussiness said...

mail me:bussinessisgood@gmail.com